DE JUISTE KETEL KIEZEN

De juiste ketel kiezen is niet zo eenvoudig.  Uw keuze is afhankelijk van de oppervlakte van uw woning, de isolatie ervan, maar ook van uw comforteisen aan verwarming en het gewenst warmwatercomfort. Daarnaast spelen uw eisen op het gebied van zuinigheid en milieuvriendelijkheid ook een belangrijk rol. Het beschikbare budget is uiteraard ook niet te vergeten.

VENTICONCEPT is ID dealer van Itho Daalderop waardoor cv-ketel minimaal 5 jaar garantie geniet.

CUBE ONE

De Cube One is de zuinigste comfortketel van Belgi?. Deze cv-ketel verbruikt bijzonder weinig energie en heeft nauwelijks onderhoud nodig. Recente tests van KIWA wijzen uit dat de Cube One het hoogste tapwaterrendement heeft op de Belgische markt. Dit houdt in dat de cv-ketel de minste energie nodig heeft om tapwater te bereiden.

Het weglaten van een aantal onderdelen zorgt ervoor dat de comfortketel Cube One minder gevoelig is voor storingen dan de meeste andere cv-ketels. Tegelijkertijd verhoogt dit het bedieningsgemak. Door haar unieke eigenschappen is de Cube One geschikt voor uiteenlopende woonsituaties en huishoudens.

  • Hoogste tapwaterrendement
  • Intelligente comfortregeling
  • intelligente comfortregeling
  • geschikt voor tweede cv-zone
  • Stil
  • tekst display

COMBIFORT2

Combifort2 van de Itho Daalderop is de cv-ketel die in elke verwarmingswens kan voorzien. Met vijf verschillende types is er voor elke woning een passende oplossing. Het juiste type is afhankelijk van de inhoud van uw woning en het benodigde warm water.

De Comfort2 voldoet ruimschoots aan de eisen voor het HR107-keurmerk en beschikt over een twee-cv-zones-systeem. De warmwatervoorziening van deze cv-ketel voldoet aan de hoogst mogelijke keurmerken. Door het interne voorraadvat (50 of 80 l) ervaart u een royale douche, een snelle badvultijd en de mogelijkheid om op twee punten in huis gelijktijdig warm water te tappen. Bovendien is het toestel te combineren met de CombiConnect, voor extra veel warm water

  • Direct warm water tot 27 liter per minuut
  • Gelijktijdig warm water en cv

  • Twee cv-zones

  • Tekst display

 

GARANTIE:

Itho Daalderop werkt er voortdurend aan producten met een steeds hogere kwaliteit te leveren. De Combifort? is zo betrouwbaar dat wij u de zekerheid kunnen bieden van 2 jaar OMNIUM garantie en maar liefst vijftien jaar garantie op de cv-warmtewisselaar. Het volkoperen en corrosievrije boilervat van de Combifort? is met slechts ??n lasnaad uiterst duurzaam van constructie. Op het vat en de tapwaterwarmtewisselaar zijn daarom vijf jaar volledige garantie van toepassing.

Veel gestelde vragen:

Welke kamerthermostaat kan ik op de Combifort? aansluiten?
U kunt alle 24-volts tweedraads aan/uit-kamerthermostaten op de Daalderop Combiforts aansluiten, alsmede alle modulerende kamerthermostaten volgens het OpenTherm? -protocol.

Wat betekent ?moduleren??
Als een toestel (cv-ketel of kamerthermostaat) moduleert dan wil dat zeggen dat het ketelvermogen traploos wordt geregeld, waardoor het energieverbruik precies op de warmtebehoefte wordt afgesteld.

Hoe werkt het unieke tweede cv-circuit van de Combifort??
De Daalderop Combiforts hebben de mogelijkheid om twee cv-circuits te verwarmen.
Het eerste (hoofd)circuit wordt gebruikt voor de warmwatervoorziening en cv; dit circuit werkt met een kamerthermostaat. Op het tweede (secundaire) circuit kan bijvoorbeeld een vloerverwarming van de badkamer of een designradiator met een maximum vermogen van 5 kW voor de standaardtoestellen en 8 kW voor de +-toestellen worden aangesloten.
Dit tweede circuit levert warmte, zolang de pomp van de cv-ketel draait. Het circuit onttrekt dan warmte uit het boilerwater en geeft dit af aan het tweede circuit. De tijd dat er warmte geleverd wordt aan het tweede circuit is afhankelijk van de tijd dat de pomp nadraait op boilerstand (deze is instelbaar door uw installateur). Op deze manier hoeft er dus geen kamerthermostaat gebruikt te worden.
Ook kan het tweede cv-circuit aangesloten worden op een universele aan/uit-kamerthermostaat om het aan te sturen. Wanneer u dit toepast in combinatie met een 2-wegklep, heeft u een apart verwarmbaar en schakelbaar tweede cv-circuit.

Hoeveel vermogen heeft het tweede circuit van de Combifort??
Het tweede circuit heeft bij de standaardtoestellen een vermogen van maximaal 5 kW en bij de +-toestellen een vermogen van 8 kW. De volumestroom moet wel geregeld worden met een volumestroombegrenzer (taco setter).

 

 « Terug